Samarbeta med oss

Att marknadsföra en plats är svårt, att lyckas med marknadsföringen av en plats av Örebros storlek är än svårare. Och det är definitivt inte ett jobb för en ensam aktör. 

För oss är det därför viktigt – och nödvändigt – att samarbeta och samverka med andra. Med offentliga aktörer, med civilsamhället och med det privata näringslivet. Det kan gälla i stort eller i smått. På lång eller kort sikt. Vi är alltid öppna för att hitta nya lösningar och nya vägar.

  • Om du har förslag eller tankar kring ett potentiellt samarbete är du varmt välkommen att höra av dig. Du hittar kontaktuppgifter till oss som jobbar på Örebrokompaniet här.

Viktigt för oss i vårt arbete och i vår vardag är också att finnas till hands för alla örebroare som vill ha hjälp med att marknadsföra platsen. Vi stöttar individer, organisationer och företag som likt oss vill att fler upptäcker platsen Örebros alla fördelar.

  • Om du vill marknadsföra eller lyfta fram Örebro i din kommunikation blir vi glada. För att göra det enklare har vi skapat en verktygslåda med användbart material som är fritt att använda. Du hittar den här.

Tillsammans får vi fler att upptäcka, gilla och välja Örebro.